توضیحات کامل :

پاورپوینت بررسی نظریه قوی سیاه در 27 اسلاید بسیار زیبا و قابل ویرایش آماده ارائه با اسلایدشو با فرمت pptx و رعایت تمامی استانداردهای زبان فارسی

 

 

فهرست مطالب

مقدمه

نظریه قوی سیاه به اتفاق‌هایی اشاره می‌کند که ویژگی‌های زیر را داشته باشد:

هدف نظریه قوی سیاه چیست؟

آیا می‌ توان قوی سیاه را تشخیص داد؟

مثال‌ هایی از پدیده قوی سیاه در طول تاریخ

آیا قوی سیاه، همیشه فاجعه‌ بار خواهد بود و فقط به اتفاقات نامحتمل منفی، قوی سیاه می‌ گویند؟

علت نام‌ گذاری این پدیده به نام قوی سیاه چه بوده است؟

چگونه می‌ توانیم با پدیده قوی سیاه مقابله کنیم؟

قوی سیاه در کسب و کار

اما وقتی از استراتژی قوی سیاه حرف می‌ زنیم، منظورمان چیست؟

سخن آخر

 

بخشی از متن

مقدمه

آقای غفاری که تصمیم داشت در ۶ ماه اول سال قبل، یک واحد مسکونی خریداری کند؛ با شکستی بزرگ در تصمیمات سرمایه‌گذاری خود مواجه شد. براساس برآوردهایی که آقای غفاری از بررسی روندهای سال‌های گذشته در حوزه‌های ارز و مسکن داشت، پیش‌بینی کرده بود که می‌تواند با فروش ۵۰۰ هزار دلار خود به قیمت ۲۸ هزار تومان، اقدام به خرید مسکن در منطقه مورد نظر خود بکند.اما در بازه زمانی مدنظرش، شاهد کاهش قیمت ارز در کشور بود ولی قیمت مسکن روند صعودی را در پیش گرفت و آقای غفاری از خرید مسکن بازماند. در واقع آقای غفاری در نظر نگرفته بود که او توانایی پیش‌بینی دقیق اتفاق‌های آینده را ندارد و همواره سرمایه‌گذاری و تصمیماتی که در آینده قابل اجرا هستند، با ریسک و نااطمینانی همراه خوهند بود.علت تغییرات قیمتی که باعث شد آقای غفاری نتواند به هدف‌گذاری خود دست یابد، تحت عنوان نظریه قوی سیاه پوشش داده می‌شود.

نظریه قوی سیاه به اتفاق‌هایی اشاره می‌کند که ویژگی‌های زیر را داشته باشد:

اتفاقاتی به شدت نادر، غیرقابل پیش‌بینی و بسیار دورتر از میانگین با احتمال وقوعی بسیار ناچیز ولی بسیار تأثیرگذار. به بیان دیگر، پیشامدهایی در چارچوب نظریه قوی سیاه قرار می‌گیرند که احتمال وقوع آن‌ها از دیدگاه ما بسیار پایین است اما در صورت وقوع اثرات بسیار قویی را در پی خواهند داشت.

در واقع، نظریه قوی سیاه به ریسک‌های خاصی اشاره دارد که احتمال وقوع آن‌ها بسیار کم است، آن قدر کم که حتی ممکن است غیرقابل پیش‌بینی و شناسایی باشند اما در صورت وقوع، تأثیرات قابل‌توجهی دارند و بعد از رخ‌دادن به صورت نامناسبی توجیه می‌شوند.

در واقع به این موضوع اشاره دارد که افراد قبل از وقوع پدیده‌های قوی سیاه هیچ‌ ایده‌ای از احتمال رخ دادن آن ندارند، بنابراین بعد از مشاهده آن‌، سعی می‌کنند تا به نحوی دلیل این رخداد پیش‌بینی نشده را توجیه کنند و به گونه‌ای جلوه دهند که این رویداد قابل پیش‌بینی بوده است.

نظریه قوی سیاه، توسط نسیم نیکلاس طالب (Nassim Nicholas Taleb) در کتابی تحت همین عنوان معرفی شد و مورد بررسی قرار گرفت. این کتاب، به عنوان یکی از تأثیر‌گذارترین کتاب‌ها از زمان جنگ جهانی دوم شناخته شده و در مورد تأثیر شدید پدیده‌های غیرقابل‌ پیش‌بینی و تلاش انسان‌ها برای جستجوی توضیحی ساده برای تشریح این پدیده‌ها صحبت می‌کند.

و ...